• Şubemizin de bulunduğu Gölbaşı Ballıkpınar’da 1 Mayıs 2024 Çarşamba günü yağmur duası gerçekleştirildi.

Giris

Ballıkpınar Muhtarlığınca düzenlenen yağmur duası programına Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Ankara Milletvekili Yüksel Arslan, Genel Başkanımız Mükremin Şahin, Kırım Vakfı Başkanı Tuncer Kalkay, Genel Merkez ve Ballıkpınar Şube yöneticilerimiz, siyasi parti temsilcileri ile vatandaşlarımız katıldı.

1

Şube binamız ve ilkokul binasında düzenlenen program Kuran_ı Kerim okunması ile başladı. Yağmur duasına katılan vataşlar dua esnasında ellerini semaya açtı. Kuraklık yaşanmaması, bereketli bir yıl için yeterli yağmur yağması için dualar edildi.

3

Yağmur duasının yapılmasının ardından Ballıkpınar Muhtarlığınca katılımcılara yemek ikramı yapıldı.