Çalışmalarını Derneğimiz bünyesinde sürdüren Yanğıray Qaytarma Müzik Okulu Öğrencileri aileleri ve onları dinlemek için gelen konuklarımıza neşeli anlar yaşattılar.

Çalışmalarını büyük bir disiplinle sürdürmekte olan çocuklarımızın performansları büyük beğeni topladı.

Bu konserde pek çok yenilik vardı.

Bazı öğrencilerimiz arkadaşlarıyla birlikte iki piyano çaldılar.

Bazı öğrencilerimiz piyano ve bateride birlikte çalarak mini orkestra tadında dinleyenleri etkilediler.

Bazı öğrencilerimiz de çaldıkları enstrüman dışında söyledikleri şarkılarla ailelerini şaşırttılar.

Hocamız Refat Useinov’un oluşturduğu küçük koro da çalışmaların yeniliklerinden biriydi ve büyük alkış aldı.

Keman, piyano, viyolonsel, gitar ve vurmalı çalgılar eğitimi veren hocamız Refat Useinov ve yardımcısı Aitolkyn Kenessova’da en az öğrencileri kadar heyecanlıydı.

Konserin sunumunu “Yanğıray Qaytarma”nın öğrencilerinden Aras Bulut Selvi yaptı.

Müzik çalışmalarının gelişimini bizler öğrencilerimize bakınca anlıyoruz.

Bu konserde en küçüğü 5, en büyüğü 19 yaşında 38 öğrencimiz bizimle birlikteydi.

Hepsi son derece azimli ve istikrarlı çalışıyorlar.
Hocaları Refat Useinov ile birlikte konsere hazırlanan çocuklarımızın heyecanları konser bitimine kadar sürdü.

Konser Genel Başkanımız Mükremin Şahin ve Hocamız Refat Useinov’un çocuklarımıza başarı belgeleriyle birlikte birer küçük hediye vermesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Biz öğrencilerimizin ailelerine de çocuklarına ve bizlere verdikleri destek için çok teşekkür ediyoruz.

Dileğimiz giderek büyüyen ailemizle birlikte yepyeni konserlerde birlikte olmak. Emeği geçen herkese, özellikle hocamız Refat Useinov ve yardımcısı Aitolkyn Kenessova'ya çok teşekkür ediyoruz.

